6 Temmuz 2008 Pazar

Sicko film afişindeki ironiler




Sicko filminde afişte gazete okuyan adamın elindeki gazeteye dikkat edin.



"İnsanoğlu Ay'a ayak bastı" diyor. Yani bu gazetenin tarihi gazete haberine göre ya 20 ya da 21 Temmuz 1969 olmalı. Çok iyi bir ironiye sahip burada.

Diğer iskeletin elindeki kitaba bir bakın.



Kitabın ilk basım yılı 1970. İskeletin elindeki kitap ilk basım. Bizdeki ismi Yengeç Dönencesi. Mutlaka alıp okuyun derim.

İnanılmaz derecede dahice bir afiş. Kısacası bu adamlar o tarihten beridir hastanenin bekleme salonunda bekliyorlar. Ortada duran Moore halen sağlam. (Buradaki farklı bir ironi ise Moore'un sağlık sistemine inanmamasında yatıyor olabilir).




ÖNEMLİ NOT;
Bu inceleme yazısı 4 Kasım 2007 tarihinde, saat 01:32:34 PM'de, www.divxplanet.com sinema ve altyazı sitesinin forum sayfasında yayınlanmıştır. Tüm hakları yazı sahibine aittir, yazarının izni olmaksızın hiçbir amaçla çoğaltılamaz, kopya edilemez, manyetik ortamlara aktarılamaz ve yayınlanamaz. Yukarıda yazılan fiillerin yazarının izni dışında gerçekleştirilmesi durumunda bu eylemi gerçekleştiren fail 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na aykırı hareket ettiğini ve bu iş bu kanunun getirmiş olduğu cezaları kabul eder.


Hiç yorum yok: